Text & Kommunikation

Tidningsredaktion / Reportage / Nyhetsbrev / Korrektur
Vi erbjuder tjänster inom

En professionell mediabyrå
i Karlstad

Kund- & Säljbrev / Artiklar / Pressreleaser / Notiser
Likväl som inom:
Vi säger  
- det du vill ha sagt!

Vi säljer ditt budskap och marknadsför din produkt eller tjänst. Vi gör det givetvis i ett helhetstänk där också film och bild kan ingå, om du så önskar.

Vi håller vårt ord!

Vi producerar artiklar, pressreleaser, kund- och säljbrev, nyhetsbrev och texter för marknadsföring på din hemsida och sociala medier.​ Samtidigt granskar vi och ser till att du får felfria texter

Vill du anlita oss i kommunikationssyfte, men saknar bilder och innehåll?

Var lugn! Vi hjälper dig även här. Mediagruppen Karlstad erbjuder professionella tjänster inom fotografi och mediaproduktion. För mer information kan du kolla in våra tjänster för digitalfotografering och filmproduktion.

Vi erbjuder text & kommunikation på det sätt just du önskar!

Vi är vana med redaktionellt arbete och levererar såväl reportage som nyhetsbrev och artiklar, utifrån våra kunders önskemål.

Vi hjälper dig att kommunicera ditt budskap, anpassat efter dina specifika önskemål och budget. Du kan förlita dig på vår gedigna erfarenhet och ger oss fria händer.

Kommunikation 
- Inom privat & offentlig sektor

Vi skapar media för både hjärta & huvud

Vi är en energisk grupp med stort engagemang för våra kunder. Med hjälp av bred erfarenhet i livets fartvind skapar vi mediatjänster och produkter som tilltalar både hjärta och huvud.
Vi är redaktörer & producerar 
- Vår egna tidning

Vi granskar och ser till att du får felfria texter!

Redaktionellt arbete

Vi ger i dagsläget ut tidningen ASP Bladet, vilken produceras för Karlstads Kommun med fokus på sociala frågor.

Vi lär även ut hantverket till personer som arbetstränar hos oss. Det ger oss en annorlunda ingång i en trång tidningsbransch.

Vi tar hand om din text och hjälper dig med korrektur och anpassning beroende på i vilket sammanhang texten ska användas.

Korrektur