Filmproduktion

Varumärke / Video för webb / event / Musikvideor / Vinjetter / Pressreleaser
Vi erbjuder tjänster inom

En professionell mediabyrå
i Karlstad

Information / Reklam / Utbildning / Produktfilmer / Dokumentation

Likväl som inom:
Reklamfilm 
- En investering

Det ska gå snabbt att hitta information idag. Med hjälp av en reklamfilm når du snabbt ut med ditt budskap på din hemsida och via sociala medier. Du köper filmen till en engångskostnad, men kan givetvis använda den så mycket du önskar.


Sett över tid är detta en kostnadseffektiv investering i din marknadsföring och varumärke. Rörlig bild premieras idag i sociala medier, och har stor genomslagkraft.

Play Video

FILMTIPS

Var kan film användas?

Givetvis på hemsidan och via sociala medier, men också i skyltfönstret, mässmontern, eller på bildskärmen i din restaurang. Eller varför inte som en kort vinjett till din pressrelease eller föreläsning. En kortfilm kan handla om allt mellan himmel och jord. Det viktiga är presentationen.

För tips och råd för hur du ska presentera ditt innehåll på rätt sätt, eller för professionell hjälp, kolla in våra tjänster för text och kommunikation

Vi fångar eventet, personalutbildningen, föreläsningen på det sätt just du önskar.

Vi är vana att leverera såväl helhetsdokumentationer som kortare informationsfilmer, utifrån våra kunders önskemål.

Vi hjälper dig att ta fram ett manus, anpassat efter dina specifika önskemål och din budget, du kan också förlita dig på vår gedigna erfarenhet och ger oss fria händer.

Filmskapande 
- Åt privat & offentlig sektor
Play Video
Play Video
Vi skapar media för både hjärta & huvud
Vi är en energisk grupp med stort engagemang för våra kunder. Med hjälp av bred erfarenhet i livets fartvind skapar vi mediatjänster och produkter som tilltalar både hjärta och huvud.

Har vi fångat ditt intresse?

Välkommen att prata film!