Arbetsområden

Vår verksamhet består i huvudsak av fem stycken olika avdelningar. Utöver det så tillhandahåller vi även arbetsrehabiliteringsplatser åt Kommunen, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.

Våra avdelningar

 

Film

Vårt filmteam sysslar bland annat med filmade reportage för olika verksamheter eller filmar föreläsningar och konferenser på beställning. Då vi klipper i en heldigital miljö kan vi sedan exportera filerna i lämpliga format, vare sig det är till webben eller på skiva.

Foto

Vi har idag en fotostudio där vi gör allt från porträtt, produktbilder och andra fotoarrangemang. Här sker även fotografering i journalistiska sammanhang till vår tidning ASP Bladet. Våra fotografer är också ute på beställningsuppdrag vid exempelvis konferenser, föreläsningar osv.

Text

Vår textavdelning tillhandahåller ett flertal tjänster inom textområdet. Bland annat producerar vi idag tidningen ASP Bladet och en tidning för samordningsförbundet Samspelet. Vi hjälper även till med korrekturläsning, formulering av text till exempelvis trycksaker osv.

Tryck

Vi hjälper till med att ta fram diverse trycksaker i olika former. Bland annat hjälper vi exempelvis till med att ta fram broschyrer, visitkort, affischer, foto-retusch, originalgrafik osv.

Grafik

Vi gör originalgrafik, animationer eller illustrationer till trycksaker och filmuppdrag. Även företagslogotyper eller ny design för önskat material. En professionell framställning höjer det mesta!

 

Din vision, vårt mål

Vår vision är att vara så helhetstäckande som möjligt, har du en idé om en produkt du vill ta fram så kan vi tillsammans komma fram till ett resultat som ni kan vara stolta över. När det gäller exempelvis en broschyrframställning sätter vi oss ner tillsammans med dig och går igenom det du vill ha hjälp med, vare sig det är själva innehållet i broschyren eller om det gäller formgivningen.

Saknar du till exempel foton som du vill ha är detta inga problem, vi har fotografer som står redo med kameran. Vill du sedan ha den i pdf format som skall vara tillgängligt på en hemsida eller tryckt på papper så fixar vi det också. Vi försöker i mesta möjliga mån som sagt att erbjuda en totallösning. För visst är det skönt att slippa att slussar runt på olika företag när det finns ett företag som har allt på ett ställe?

Hör av dig, vi har lösningen
Telefonnummer: 0709-608766
E-post: kontakt@mediagruppen-karlstad.se