Ett socialt arbetskooperativ

Vi är inte vilket företag som helst! Vi består nämligen av en samlad grupp med individer som på olika sätt har eller har haft erfarenhet av psykisk ohälsa, långvarig arbetslöshet eller andra utmaningar i sitt liv.

Men det som framförallt skiljer oss från många andra arbetsplatser är att vi ser på varje individs förmåga, kapacitet och styrka och anpassar sysselsättningen utifrån det,

Istället för att fokusera på vad många kanske anser vara något negativt väljer vi att lyfta styrkorna hos varandra. Arbetsplatsen i sig bygger på att man bidrar till 100 procent av sin egen förmåga.

Vi är därför en arbetsplats där vi ger personer möjligheten att växa i sig själva på både fysiskt och mentalt där vi hjälper till att bygga upp rutiner och erbjuder våra deltagare en meningsfull sysselsättning i vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>