Medspelaren nr. 3 ute nu!

Idag levererade kooperativet ett antal hundra exemplar av tidningen Medspelaren till Samordningsförbundet Samspelet.

Det blir sista numret av Medspelaren för i år. I den kan man bland annat läsa om samordningsförbundens ekonomiska framtid, om deltagare i Samspelets verksamheter som kommit ut på arbetsmarknaden, samt fotbollslaget QBIK.

Medspelaren– Som redaktör är jag stolt. Det blev en stark avslutning för i år, tonsatt till höströda färger från våra duktiga fotografer, säger tidningens redaktör Robert Halvarsson.

Samspelet är ett förbund som arbetar för att utveckla samverkan inom området arbetslivsinriktad rehabilitering mellan Samspelets parter och näringslivet, i såväl Karlstad, Hammarö, Grums och Kristinehamns kommun.

Kooperativet har producerat tre nummer under 2015 åt Samspelet, delvis har samma personer varit iblandade som också producerar tidningen ASP Bladet. Medspelaren  distribueras genom samordningsförbundets verksamhet.

– Det är en skön känsla att sätta punkt för en tidning och veta att innehållet kommer att engagera och väcka känslor, avslutar Robert Halvarsson.

Du finner Samspelets verksamhetshemsida här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>